fbpx

F1: «Πήρε μπρος» η νέα Mercedes W14 (vid)

F1: «Πήρε μπρος» η νέα Mercedes W14 (vid)

H Mercedes έγινε η πρώτη ομάδα της F1 που επιβεβαίωσε ότι έθεσε σε λειτουργία το μονοθέσιό της για το 2023 καθώς συνεχίζει την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν.

 Λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς, ο Γερμανός κατασκευαστής πέτυχε τον στόχο του να βάλει μπροστά το νέο μονοθέσιο, την W14, στο εργοστάσιο του Μπράκλεϊ. Σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα, το μονοθέσιο μπαίνει σε λειτουργία, χωρίς ωστόσο να δημοσιεύει στοιχεία για τις αλλαγές στον σχεδιασμό του.

 Η Mercedes έρχεται από μία απογοητευτική σεζόν καθώς δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά από το 2014. Πρόσφατα, ο επικεφαλής της ομάδας, ο Τότο Βολφ, προχώρησε σε μία ανάλυση για ό,τι πήγε λάθος με την W13  ανακοινώνοντας την αλλαγή κατεύθυνσης για το 2023.

 «To DNA του μονοθεσίου θα αλλάξει για την επόμενη χρονιά, αυτό είναι σαφές», είπε ο Βολφ. «Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το αμάξωμα θα δείχνει πολύ διαφορετικό αλλά σίγουρα αυτό που αποτελεί το DNA του μονοθεσίου, η αρχιτεκτονική του, θα αλλάξει για την επόμενη χρονιά».

 Η ομάδα διατηρεί το ίδιο ρόστερ οδηγών με τους Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ να αποτελούν τους πιλότους της στους αγώνες για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα