fbpx

F1: Παρούσα στο Μπάθερστ και το όρος Πανοράμα η Red Bull

F1: Παρούσα στο Μπάθερστ και το όρος Πανοράμα η Red Bull

Η Red Bull θα είναι παρούσα για μερικούς γύρους επίδειξης στην περίφημη πίστα του όρους Πανοράμα κατά τη διάρκεια του 12ωρου αγώνα στο Μπάθερστ της Αυστραλίας.

 Το μονοθέσιο της ομάδας θα είναι η RB7 με την οποία πήρε τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 το 2011. Ο οδηγός του μονοθεσίου θα αποκαλυφθεί επίσημα με το νέο έτος, ωστόσο εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι αυτός θα είναι ο τρίτος της πιλότος, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

 «Η Oracle Red Bull Racing είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια F1 και η παρουσία της στον αγώνα αποτελεί προνόμιο, απλά που ξέρουμε ότι ένα μονοθέσιό της από τη F1 θα γυρίσει στο όρος Πανοράμα, θα είναι κάτι το ξεχωριστό», είπε ο διευθυντής του 12ωρου αγώνα, Σέιν Ρούτζις. «Θα είναι ένα θέαμα δίχως προηγούμενο και θα πάει το γεγονός σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτή θα είναι και η πρώτη ευκαιρία ενόψει του αυστραλιανού Γκραν Πρι για κάποιους θεατές να δουν από κοντά ένα μονοθέσιο F1 και μία σπάνια ευκαιρία να γυρίζει την πίστα του όρους Πανοράμα».

 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Red Bull κάνει ένα ανάλογο γεγονός στην Αυστραλία με τον Ρικιάρντο να έχει οδηγήσει 2 φορές στο παρελθόν μονοθέσιο F1 και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Περθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα