fbpx

Λάπι: “Τα αυτοκίνητα των Toyota και Hyundai είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο”

Λάπι: “Τα αυτοκίνητα των Toyota και Hyundai είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο”

Μικρές είναι οι διαφορές που χωρίζουν τα αυτοκίνητα της Toyota σε σύγκριση με αυτά της Hyundai σύμφωνα με τον Εσαπέκα Λάπι. Ο Φινλανδός οδηγός, που φέτος αγωνίστηκε με την Toyota, αλλά στο φινάλε της σεζόν πήρε… μεταγραφή για τη Hyundai, υπενθύμισε πως στο δεύτερο ήμισυ του 2022 οι δύο ομάδες είχαν σχεδόν ίδια απόδοση στα Ράλι, υπογραμμίζοντας πως είναι δύσκολο πια να εκτιμήσει κανείς το όποιο μέγεθος διαφοράς τις χωρίζει, ενόψει και του 2023 στο WRC.

“Είναι δύσκολο να εκτιμήσει κανείς τη διαφορά, όπως και το εάν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Όπως είδαμε τους έξι τελευταίους μήνες, η Hyundai βρήκε πολύ καλύτερες επιδόσεις συγκριτικά με την Toyota και ίσως σε μερικούς αγώνες να ήταν και συνολικά καλύτερη της Toyota.

Θα έλεγα πως υπάρχει μία διαφορά ανάμεσά τους, αλλά είναι δύσκολο να υπολογίσεις το μέγεθός της. Στο φινάλε τα αυτοκίνητα δεν διαφέρουν και πολύ. Εκκινούμε όλοι από περίπου ίδιο επίπεδο. Δεν γνωρίζω όλες τις τροποποιήσεις που έχει κάνει η Toyota στο αυτοκίνητο του 2023, βέβαια. Άρα, το Μόντε Κάρλο (πρώτος αγώνας της χρονιάς) θα έχει ενδιαφέρον”, ανέφερε ο Λάπι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα