fbpx

Race of Champions: Ενώνουν δυνάμεις Φέτελ και Σουμάχερ

Race of Champions: Ενώνουν δυνάμεις Φέτελ και Σουμάχερ

Μικ Σουμάχερ και Σεμπάστιαν Φέτελ θα αγωνιστούν μαζί εκπροσωπώντας την ομάδα της Γερμανίας στο Race of Champions του επόμενου μήνα στην Σουηδία.

 Για τους 2 οδηγούς θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση μετά το τέλος της σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 με τον τέσσερις φορές κάτοχο του τίτλου να αποσύρεται από τη δράση ενώ ο Σουμάχερ έμεινε ελεύθερος από τη Haas και θα έχει το ρόλο του τρίτου οδηγού στη Mercedes.

 Ο Μικ Σουμάχερ έκανε ντεμπούτο στο Race of Champions στην έκδοση του  2019, φτάνοντας στον τελικό μαζί με τον Φέτελ ενώ οι δύο τους πήραν μέρος και φέτος στο Pite Havsbad.

 Η Γερμανία διεκδικεί ένατο τίτλο στην κατηγορία του κυπέλλου εθνών με τον Φέτελ να έχει πάρει 6 τίτλους μαζί με τον πατέρα του Μικ Σουμάχερ, τον Μίκαελ, ενώ πήρε και έναν τίτλο σε ατομικό επίπεδο στο Μαϊάμι με τον Τίμο Μπέρνχαρντ και τον Ρενέ Ραστ να παίρνουν τους άλλους στο Ριάντ.

 «Είναι σπουδαίο που επιστρέφω στο Race of Champions και βλέπω ξανά όλους τους οδηγούς. Η περίσταση είναι ακόμα πιο ξεχωριστή με την παρουσία του Σεμπάστιαν και ελπίζω να διατηρήσουμε την παράδοση που θέλει τον τίτλο να καταλήγει στη Γερμανία», είπε ο Σουμάχερ. «Ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά στον πάγο και να περάσω χρόνο δίνοντας μάχες με αυτή την εντυπωσιακή λίστα οδηγών».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα