fbpx

MotoGP: Αλλάζει το τεχνικό της επιτελείο η Honda

MotoGP: Αλλάζει το τεχνικό της επιτελείο η Honda

Σε μία σειρά σημαντικών αλλαγών στο τεχνικό της επιτελείο στο MotoGP προχωρά η Honda με τον Τζιάκομο Γκουιντότι να μετακινείται από την LCR και να αποτελεί τον νέο επικεφαλής του Ζοάν Μιρ.

 Με τον Ιάπωνα κατασκευαστή να συνεχίζει την προετοιμασία για το 2023 μετά από μία σκληρή σεζόν με απολογισμό μόλις 2 βάθρων και την τελευταία θέση στη βαθμολογία, η εταιρεία αποφάσισε να αναδιοργανώσει το επιτελείο των μηχανικών και τεχνικών της.

 Ο Γκουιντότι, που μέχρι πρότινος ήταν ο επικεφαλής τεχνικός της δορυφορικής ομάδας της LCR, μετακινείται στην εργοστασιακή ομάδα ενώ ο πρώην αναβάτης σε 125 και 250 κυβικά εκατοστά, ο Κλάους Νόλες, ο οποίος εργάστηκε για την ομάδα δοκιμών της Honda τα τελευταία 3 χρόνια, θα αναλάβει τον προηγούμενο ρόλο του Γκουιντότι.

 Ο Ραμόν Αουρίν, βετεράνος μηχανικός της Honda που έχει δουλέψει με τους Ντάνι Πεντρόσα, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, Χόρχε Λορένθο και Πολ Εσπαργκάρο, θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δοκιμών της Honda. Αρχικά, ο Αουρίν είχε αναλάβει το ρόλο του μηχανικού στην πίστα για τον Μιρ, ωστόσο η μείωση στις δοκιμές και ο αναβαθμισμένος ρόλος που έχουν πλέον οι ομάδες δοκιμών έφεραν σε διαφορετικό πόστο τον Ισπανό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα