fbpx

Κάρλος Σάινθ: «Γενναίο το νέο Audi για το ράλι Ντακάρ του 2023»

Κάρλος Σάινθ: «Γενναίο το νέο Audi για το ράλι Ντακάρ του 2023»

Ο Κάρλος Σάινθ είπε ότι η Audi έκανε μία γενναία κίνηση με το ανασχεδιασμένο της RS Q e-tron E2 για το ράλι Ντακάρ του 2023 που αρχίζει στις 31 Δεκεμβρίου.

 Η Audi έκανε την παρουσίαση στην πίστα καρτ του Σάινθ στο Λας Ρόζας της Μαδρίτης με τον ίδιο και τον συνοδηγό του, Λούκας Κρουθ, να ετοιμάζονται για την 11η κοινή τους συμμετοχή. Το RS Q e-tron E2 αποτελεί εξέλιξη του οχήματος που ο Σάινθ πήρε 2 νίκες σε διαδρομή φέτος ωστόσο έχασε την ευκαιρία για τον τίτλο. Ο Γερμανός κατασκευαστής βελτίωσε την αεροδυναμική και μείωσε το βάρος κατά 90 κιλά αν και θα έχει μία αμφιλεγόμενη ποινή βάρους εξαιτίας του ύβριδικού συστήματός της.

 «Η Audi ήταν πολύ γενναία», είπε ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι. «Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι έχει αναγνωριστεί τόσο πολύ το κουράγιο που είχε η ομάδα να φέρει ένα όχημα τόσο περίπλοκο όπως αυτό στο Ντακάρ. Δεν μιλάμε για γύρους σε μία πίστα, μιλάμε για το Ντακάρ. Αν ήδη είναι περίπλοκο για τους συνηθισμένους μηχανικούς, για αυτό το είδος υβριδικού οχήματος μιλάμε για επιστημονική φαντασία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα