fbpx

Πέντε αγώνες rallycross το 2023 για τα ΕΚΟ Racing Dirt Games

Πέντε αγώνες rallycross το 2023 για τα ΕΚΟ Racing Dirt Games

Ο κύβος ερρίφθη. Το 2023 θα διεξαχθούν πέντε αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscars – EKO Racing Dirt Games, όλοι υπό κανόνες rallycross.

Οι διοργανωτές του Πρωταθλήματος το πρότειναν και η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ το έκανε δεκτό να μην υπάρχουν αγώνες αμιγούς ατομικής χρονομέτρησης, όπως αυτός που φιλοξενούνταν τα προηγούμενα έξι χρόνια στην πίστα motocross της Χαλκίδας.

Έτσι το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Crosscars θα περιλαμβάνει συνολικά πέντε αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν σε ισάριθμα διήμερα, με κανόνες rallycross, δίχως να αποκλείεται η παράλληλη διεξαγωγή και αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, όπως συνέβη το 2022 στους αγώνες στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου.

Απομένει να μάθουμε εάν πέραν του Διαδρομίου θα υπάρξουν και άλλες πίστες, οι οποίες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν υποδομέως ώστε να διεξαχθούν εκεί αγώνες rallycross.

«Είναι σημαντικό να αφουγκράζεσαι τις επιθυμίες τως αγωνιζομένων. ΟΙ αγώνες άμεσου συναγωνισμού, δηλαδή οι αγώνες rallycross, αποδεικνύονται στην πράξη πολύ πιο συναρπαστικοί και σε κάθε περίπτωση εμείς, ως promoters των EKO Racing Dirt Games είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε ένα εντυπωσιακό Πρωτάθλημα. Γι’ αυτό το 2023 οι αγώνες θα είναι όλοι rallycross», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Σταύρου, promoter του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscars – EKO Racing Dirt Games.

Θυμνίζουμε ότι το πρόγραμμα των ΕΚΟ Racing Dirt Games για το 2023 έχει ως εξής:

18-19 Μαρτίου                               

22-23 Απριλίου

20-21 Μαίου

21-22 Οκτωβρίου

25-26 Νοεμβρίου

Από τους πέντε αγώνες, προσμετρούν οι τέσσερις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα