fbpx

FIM EWC: Άλλαξε αριθμό η FCC TSR Honda

FIM EWC: Άλλαξε αριθμό η FCC TSR Honda

H FCC TSR Honda θα υπερασπιστεί τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής φέροντας τον αριθμό 1 στην CBR1000RR-R Fireblade.

 Η ομάδα του Μασακάζου Φούτζιι επιβεβαίωσε και το ρόστερ των αναβατών της για το 2023 με τον Αλέν Τεσέρ να μπαίνει στην ομάδα όπου θα βρει τους Μικ Ντι Μελιό και Τζος Χουκ για τους τέσσερις αγώνες της σεζόν. Ο Τεσέρ έκανε ντεμπούτο στη θέση του τραυματία Τζίνο Ρία στο 100ο Bol d’Or τον περασμένο Σεπτέμβριο βοηθώντας την ομάδα να πάρει τον τίτλο για πρώτη φορά από την σεζόν 2017-2018.

 «Το 2022 θέσαμε ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου και τα καταφέραμε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε να ξεπεράσουμε μεγάλα προβλήματα γι’αυτό και η αίσθηση της αξίας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την FCC, τη Honda και όλους τους άλλους χορηγούς, συνεργάτες και οπαδούς που πάντα μας στήριζαν», είπε ο Φούτζιι.

 «Η στρατηγική για το 2023 είναι να μην αλλάξουμε. Η δομή της ομάδας δεν άλλαξε μετά το Bol d’Or. Έχουμε ήδη παρουσιάσει τη νέα μοτοσυκλέτα και έχει ξεπεράσει το φετινό μοντέλο σε δεδομένα. Οι αναβάτες που πήραν τον τίτλο θα κάνουν τις δοκιμές στην Ευρώπη και θα μας οδηγήσουν στην σεζόν. Όπως και φέτος θα επικεντρωθούμε στους τρεις 24ωρους αγώνες, Λε Μαν, Σπα και Bol d’Or».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα