fbpx

Race of Champions: Παρόντες Ρόζενκβιστ, Νεβίλ και Ντρούγκοβιτς στην Σουηδία

Race of Champions: Παρόντες Ρόζενκβιστ, Νεβίλ και Ντρούγκοβιτς στην Σουηδία

Νικητής αγώνα στο IndyCar ο Φέλιξ Ρόζενκβιστ, μαζί με τον οδηγό του WRC Τιερί Νεβίλ και τον πρωταθλητή της σεζόν στη F2, Φελίπε Ντρούγκοβιτς, είναι μερικά από τα τελευταία ονόματα που επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους στο Race of Champions του επόμενου μήνα στην Σουηδία.

 Η διοργάνωση επιστρέφει στο θέρετρο του Πίτε Χάβσμπαντ, στη βόρεια Σουηδία, το διάστημα 28-29 Ιανουαρίου 2023, σε μία πίστα που βρίσκεται κοντά στην παγωμένη Βαλτική θάλασσα. Ρόζενκβιστ, Νεβίλ και Ντρούγκοβιτς θα κάνουν ντεμπούτο στη διοργάνωση, κοντά στον Αρκτικό κύκλο, με τους βετεράνους Τομ Κρίστενσεν και Ντέιβιντ Κούλτχαρντ να δίνουν επίσης το παρών.

 Στη λίστα συμμετοχών έχουν ήδη επιβεβαιωθεί τα ονόματα των Σεμπάστιαν Φέτελ, Μίκα Χάκινεν, Βάλτερι Μπότας, Τζέιμι Τσάντγουικ, Γιόχαν Κριστόφερσον όπως επίσης και των Πέτερ και Όλιβερ Σόλμπεργκ. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι το Race of Champions θα περιλαμβάνει συμμετοχές από F1, F2, Indycar, Le Mans, W Series, WRC και παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross.

 «Είμαι ενθουσιασμένος που θα κάνω ντεμπούτο στο Race of Champions», είπε ο οδηγός της Arrow McLaren στο IndyCar, Φέλιξ Ρόζενκβιστ, γνωστός για την εμπειρία του σε μία σειρά κατηγοριών καθώς έχει αγωνιστεί σε Formula E και sportscars. «Είναι ένα τουρνουά που παρακολουθώ από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι σήμερα και για την ακρίβεια το είδα από κοντά πριν λίγα χρόνια μαζί με τον πατέρα μου, μία φορά στο Γουέμπλεϊ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα