fbpx

NASCAR Cup Series: Ενδιαφέρον από γερμανική ομάδα

NASCAR Cup Series: Ενδιαφέρον από γερμανική ομάδα

Ο Ντένις Χιρτς θέλει να δώσει ακόμα εντονότερο διεθνές χρώμα στο NASCAR καθώς η ομάδα του, η 3F Racing έχει ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για την ένταξή της στην κατηγορία.

 Ο 39χρονος Χιρτς έχει αποκτήσει την άδειά του ως ιδιοκτήτης και διασφάλισε την συμμετοχή με το νούμερο 30 έχοντας κάνει τα σχετικά χαρτιά στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Θα υπάρχει μία μεγάλη έκπληξη από την άνοιξη του 2023 επειδή θα ακουστούν γερμανικά για πρώτη φορά», είπε ο Χιρτς. «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα επειδή θέλουμε να χτίσουμε μία αμερικανική ομάδα με ρίζες στη Γερμανία».

 Η ομάδα θα έχει ηγέτη έναν Γερμανό ενώ κάποιοι υπάλληλοι θα είναι από την Ευρώπη με τον Χιρτς να αναζητά άμεσα την συμμετοχή στην υψηλότερη κατηγορία θέλοντας να αποφύγει το Xfinity Truck series, κάτι ωστόσο που θα έχει μεγάλο κόστος. «Η 3F Racing εξαρτάται στα χρήματα των χορηγών και αυτός είναι ο λόγος που δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε καλούς, αξιόπιστους και πιστούς συνεργάτες με τους οποίους μπορούμε να αυξήσουμε την αξία».

 Πρώην διευθυντής μάρκετινγκ της Phoenix Racing σε DTM και GT3, έχει καλές σχέσεις με τη General Motors κι αυτός είναι ο λόγος που έχει την στήριξη της Chevrolet για την ομάδα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα