fbpx

Formula E: Αρχή από μηδενική βάση για τον Φενεστράζ

Formula E: Αρχή από μηδενική βάση για τον Φενεστράζ

Ο οδηγός της Nissan στη Formula E, Σάσα Φενεστράζ, αναγνωρίζει ότι αρχίζει από το μηδέν στην προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Μεξικό κάνοντας την αλλαγή από την Super Formula.

 Ο Γαλλο-αργεντινός οδηγός έχει στρέψει την προσοχή του στη Formula E μετά τη 2η θέση στη βαθμολογία του ιαπωνικού πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Super GT. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του γεύση από τη Formula E στο τέλος της φετινής σεζόν στην Σεούλ όπου αντικατέστησε τον τραυματία Αντόνιο Τζιοβινάτσι.

 Με το νέο μονοθέσιο τρίτης γενιάς να μπαίνει πλέον στο παιχνίδι ο ίδιος αναφέρεται στη διαφορετική φιλοσοφία που έχει η F3 και τον τρόπο που αναγκάστηκε να προσαρμόσει την οδήγησή του. «Είναι κάτι πολύ διαφορετικό συγκριτικά με αυτό που ήμουν συνηθισμένος», είπε. «Στην Super Formula τα μονοθέσια ήταν τα πλησιέστερα στη F1. Κι εδώ είναι πολύ γρήγορα αλλά με διαφορετική φιλοσοφία, εδώ μιλάνε για το μέλλον κατά την άποψή μου».

 «Το νέο μονοθέσιο είναι πολύ δύσκολο στη διαχείριση για εμάς τους οδηγούς. Βλέπουμε πολλούς οδηγούς να κάνουν λάθη επειδή προσπαθούν να βρουν το όριο και να μάθουν ποιο είναι αυτό το όριο. Έχει ενδιαφέρον και είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το παρελθόν. Είναι σαν να αρχίζουμε από το μηδέν σε ό,τι αφορά την οδήγηση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα