fbpx

FIA WEC: Αποκάλυψε οδηγούς η Porsche

FIA WEC: Αποκάλυψε οδηγούς η Porsche

H Porsche παρουσίιασε τα ρόστερ οδηγών με τα οποία σκοπεύει να επιτεθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής και το IMSA την επόμενη χρονιά με το νέο της πρωτότυπο, την 963 LMDh.

 Ο Γερμανός κατασκευαστής αποκάλυψε τις ομάδες που θα δημιουργήσουν οι 10 οδηγοί Στο WEC το μονοθέσιο Νο.5 θα χρησιμοποιούν οι Ντέιν Κάμερον, Μίκαελ Κρίστενσεν και Φρεντερίκ Μακοβιεκί ενώ στο άλλο θα βρεθούν οι Άντρε Λότερερ, Κέβιν Εστρ και Λόρενς Βαντούρ.

 Νικ Τάντι και Ματιέ Ζαμινέ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην σεζόν του IMSA ενώ στο άλλο όχημα της ομάδας θα οδηγήσουν οι Φελίπε Νασρ και Ματ Κάμπελ. Ο Κάμερον θα είναι ο τρίτος οδηγός για τον 24ωρο αγώνα της Ντεϊτόνα με τον οποίο θα ανοίξει η σεζόν.

 Στο πλαίσιο της βραδιάς των πρωταθλητών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Βάισαχ έγινε επίσης γνωστό ότι οι Τζιανμαρία Μπρούνι, Ρομέν Ντουμά, Ρίτσαρντ Λιτζ και Τόμας Πράινινγκ παραμένουν ως εργοστασιακοί οδηγοί το 2023.

 Τα ρόστερ ολοκληρώνονται με τους Πάσκαλ Βερλάιν και Αντόνιο Φέλιξ Ντα Κόστα οι οποίοι θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν με το τρίτης γενιάς ηλεκτρικό μονοθέσιο της Formula E.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα