fbpx

Τσιαμπάτι: “Κατανοώ απολύτως την απόφαση του Μίλερ να φύγει”

Τσιαμπάτι: “Κατανοώ απολύτως την απόφαση του Μίλερ να φύγει”

Σαφής κατανόηση του σκεπτικού του Τζακ Μίλερ για να αφήσει την Ducati και να μετακομίσει στην KTM έδειξε πως έχει ο Πάολο Τσιαμπάτι. Ο αθλητικός διευθυντής της Ducati στάθηκε στην επιλογή του Αυστραλού αναβάτη να πάρει… μεταγραφή, εξηγώντας πως βασικό του κίνητρο ήταν η προσφορά διετούς συμβολαίου που του έκανε η KTM -την ώρα που η Ducati έδινε μονοετές-, ενώ δεν έκρυψε τη λύπη του για την αποχώρηση και μερικών ικανότατων μηχανικών από το δυναμικό της ομάδας.

“Κατανοώ πως του δόθηκε η ευκαιρία να είναι εργοστασιακός οδηγός για δύο σεζόν στην KTM και πιθανόν με έναν ελαφρώς καλύτερο μισθό. Είναι απολύτως κατανοητή η απόφασή του. Το ίδιο ισχύει και για τους μηχανικούς. Η Ducati έχει αναπτύξει κάποιους πολύ ικανούς μηχανικούς και είναι κρίμα όταν αποφασίζουν να αποχωρήσουν.

Μερικές φορές, έπειτα από πολλά χρόνια στην ίδια θέση κάποιοι άνθρωποι θέλουν μία ευκαιρία σε έναν διαφορετικό ρόλο μέσα στην ομάδα και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν είναι εφικτό να τους το προσφέρει η Ducati. Φεύγουν έχοντας μαζί τους και πολλές γνώσεις, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα”, ανέφερε ο Τσιαμπάτι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα