fbpx

World SSP: Παρών στην επιστροφή της Honda ο Τάραν Μακένζι

World SSP: Παρών στην επιστροφή της Honda ο Τάραν Μακένζι

Πρώην κάτοχος του τίτλου στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbikes, ο Τάραν Μακένζι, θα αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα supersport την επόμενη χρονιά με τη Honda να ετοιμάζεται για την είσοδό της ως ο 6ος κατασκευαστής στη διοργάνωση.

 Ο Μακένζι, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα που συγκροτούν από κοινού MIE Honda Racing Team και MS Racing Team, πήρε τον τίτλο στο βρετανικό πρωτάθλημα το 2021 προτού έρθουν τα προβλήματα τραυματισμού φέτος.

 «Ήταν μία σκληρή χρονιά αλλά ολοκληρώνεται με μία πολύ καλή εξέλιξη», είπε στο Eurosport. «Ο Μιντόρι Μοριβάκι και η Honda μου έδωσαν μία φανταστική ευκαιρία να φέρω την καριέρα μου στο επόμενο επίπεδο και ανυπομονώ να αρχίσουμε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι έκαναν εφικτή αυτή την συμφωνία».

 Ο 27χρονος αναβάτης θα έχει ομόσταβλο τον Άνταμ Νόροντιν ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Moto2 και Moto3. Ο πατέρας του, τρεις φορές πρωταθλητής Βρετανίας και αναλυτής του Eurosport, Νάιαλ Μακένζι, πιστεύει ότι αυτή είναι μία σωστή κίνηση. «Το να βρεις ένα μονοπάτι για να βρεθείς στο παγκόσμιο προσκήνιο δεν είναι εύκολο οπότε είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που ο Τάραν τα κατάφερε. Έχει κάνει θυσίες και έχει ρισκάρει πολλά αλλά η αφοσίωση του Μιντόρι Μορικάβι έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι ήταν η σωστή απόφαση. Γνωρίζω ότι είναι έτοιμος να αξιοποιήσει στο μέγιστο αυτή την ευκαιρία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα