fbpx

Formula E: Στο δυναμικό της Porsche o Μπέκμαν

Formula E: Στο δυναμικό της Porsche o Μπέκμαν

Ο Ντάβιντ Μπέκμαν αποτελεί οδηγό της Porsche στη Formula E με το ρόλο του εφεδρικού πιλότου που θα δοκιμάζει και το μονοθέσιο. Ο Γερμανός οδηγός θα έχει το ρόλο παράλληλα με εκείνον στην Avalanche Andretti που θα μπει στην 9η σεζόν του παγκοσμίου πρωταθλήματος ηλεκτρικών μονοθεσίων ως πελατειακή ομάδα του Γερμανού κατασκευαστή.

 Ο Μπέκμαν αντικαθιστά τον Νιλ Ζανί στην Porsche και έκανε ήδη τις πρώτες του δοκιμές με το μονοθέσιο 3ης γενιάς της ομάδας, την Porche 99X Electric τον περασμένο Οκτώβριο στην Ισπανία. «Η ένταξή μου στην Porsche την στιγμή που η Formula E εισέρχεται σε μία νέα εποχή αποτελεί μία συναρπαστική πρόκληση», είπε ο 22χρονος. «Ήταν μία φανταστική εμπειρία να οδηγώ το νέο μονοθέσιο σε πίστα. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και θα δουλέψω σκληρά για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας».

 Ο Μπέκμαν αγωνίστηκε φέτος και στη F2, παίρνοντας μέρος στην Ίμολα για την Charouz στη θέση του τραυματία Τσεμ Μπολούκμπασι. Στην συνέχεια πήρε τη θέση του Τζέικ Χιούζ για την Van Amersfoort Racing για το δεύτερο μέρος της σεζόν μέχρι τη Μόντσα. Ο Χιούζ έφυγε από τη F2 για να επικεντρωθεί στη Formula E και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για τη McLaren μαζί με τον Ρενέ Ραστ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα