fbpx

FIA WEC: Παραμένει στην κατηγορία Hypercar η Glickenhaus

FIA WEC: Παραμένει στην κατηγορία Hypercar η Glickenhaus

H αμερικανική ομάδα της Glickenhaus δεσμεύεται ότι θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής της νέας χρονιάς με το μονοθέσιο κατηγορίας Hypercar.

 Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζιμ Γκλικενχάουζ, δήλωσε κατά την παρουσίαση της νέας πίστας του Κατάρ στο πρόγραμμα του 2024 ότι σίγουρα θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα για 3η σεζόν με τουλάχιστον ένα μονοθέσιο. Η δήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια προηγούμενων ότι εξακολουθεί να δουλεύει για το 2023 και την παραμονή στην κατηγορία και ότι η εύρεση ενός εμπορικού συνεργάτη ή μίας πελατειακής ομάδας ήταν μία αναγκαιότητα.

 «Θα είμαστε στο WEC την επόμενη χρονιά και στη χειρότερη περίπτωση θα επιστρέψουμε μόνο με ένα όχημα», είπε. «Ελπίζουμε ότι θα είναι περισσότερα αν και δεν γνωρίζουμε σίγουρα ακόμα επειδή όλα τώρα διαμορφώνονται. Μπορεί να είναι 2 μονοθέσια από εμάς ή ίσως να δουλέψουμε με έναν πελατειακό οργανισμό αλλά πραγματικά θεωρούμε τον εαυτό μας εργοστασιακή ομάδα αν και είμαστε μία μικρή εργοστασιακή ομάδα επειδή πηγαίνουμε στους αγώνες για να πουλάμε τα οχήματά μας».

 Σε ερώτηση για τον αν Glickenhaus θα πάρει μέρος και στους 7 αγώνες της νέας σεζόν, ο ίδιος απάντησε: «Ναι, αν και δεν έχουμε τον πλήρη έλεγχο των όσων θα συμβούν ή δεν θα συμβούν την επόμενη χρονιά, ωστόσο ελπίζουμε για μεγάλα πράγματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα