fbpx

Στέλα: “Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Νόρις και Πιάστρι”

Στέλα: “Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Νόρις και Πιάστρι”

Γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Αντρέα Στέλα στις πρώτες του δηλώσεις, έπειτα από την προώθησή του στη θέση του επικεφαλής ομάδος της McLaren. Ο Ιταλός μηχανικός ανέφερε πως νιώθει προνομιούχος που του προσφέρθηκε αυτή η ευκαιρία, ενώ ανυπομονεί να αναπτύξει μία στενή συνεργασία με τους Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι, η οποία μπορεί να φέρει σπουδαία αποτελέσματα το 2023 στο πρωτάθλημα της Formula 1.

“Νιώθω προνομιούχος που μου δόθηκε η θέση του επικεφαλής της ομάδας ως το επόμενο βήμα της παρουσίας μου στη McLaren. Είμαι ευγνώμων στον Ζακ Μπράουν και τους μετόχους οι οποίοι με εμπιστεύθηκαν, όπως και σε όλους τους συνεργάτες μου οι οποίοι με υποστήριξαν σε όλη μου την καριέρα στη Formula 1.

Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας για να προχωρήσουμε και να επιστρέψουμε στο γκριντ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος και βέβαιος πως σε αυτό το ταξίδι θα έχω μαζί μου μία ομάδα γεμάτη με ταλέντο, πείρα, αγωνιστικό πνεύμα και αφοσίωση.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους, με τον Λάντο Νόρις και τον Όσκαρ Πιάστρι. Μαζί θα έχουμε μεγάλες επιτυχίες και θα απολαύσουμε το ταξίδι”, ανέφερε ο Στέλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα