fbpx

Κράτσλοου: “Είναι υπερβολικός ο αριθμός των 21 Γκραν Πρι”

Κράτσλοου: “Είναι υπερβολικός ο αριθμός των 21 Γκραν Πρι”

Ως υπερβολικά “φορτωμένο” αξιολογεί το καλεντάρι του Moto GP ο Καλ Κράτσλοου. Η σεζόν του 2023 θα βρει τους αναβάτες να δίνουν συνολικά 21 μάχες, αριθμός που σύμφωνα με τον αναβάτη δοκιμών της Yamaha είναι υπερβολικά μεγάλος.

Ο Βρετανός ανέφερε πως πιο ιδανικό νούμερο τους 18 αγώνες, υπογραμμίζοντας πάντως πως όσο κι αν αυξηθούν τα Γκραν Πρι μέσα σε μία χρόνια, πάλι θα υπάρξουν διαθέσιμοι αναβάτες για να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

“Νομίζω πως ο αριθμός των 21 Γκραν Πρι είναι υπερβολικός. Εάν μιλήσετε με τους αναβάτες, όσοι έχουν οικογένειες θα σας πουν το ίδιο πράγμα. Νομίζω πως είναι δύσκολο. Για κάποιον που δεν έχει σύντροφο, που δεν έχει έγνοιες, που είναι νέος, εκεί είναι μία διαφορετική κατάσταση.

Για εμένα προσωπικά, τα 18 Γκραν Πρι είναι αρκετά, αλλά αυτό είναι προσωπική γνώμη. Δεν είμαι αυτός που θα γράψει τους κανονισμούς και θα πει τι θα κάνουμε και τι όχι.

Όπως είπα, πάντοτε θα υπάρχει αντικαταστάτης για όποιον δεν μπορεί, άρα όλοι συνεχίζουν. Εάν πουν πως θα έχουμε 30 Γκραν Πριν, θα βρεθούν άνθρωποι για να τρέξουν σε 30 Γκραν Πρι”, ανέφερε ο Κράτσλοου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα