fbpx

Πάλεψαν, όμως στάθηκαν άτυχοι οι Παυλίδης – Μπερνακίνι (pic)

Πάλεψαν, όμως στάθηκαν άτυχοι οι Παυλίδης – Μπερνακίνι (pic)

Άδοξο τέλος είχε η συμμετοχή των Νικόλα Παυλίδη – Τζιοβάνι Μπερνακίνι στο Rally del Brunello, τελευταίο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος χώματος της γειτονικής μας Ιταλίας.

Ο πολύπειρος Έλληνας οδηγός, έχοντας στο πλευρό του τον «παγκόσμιο» Ιταλό με τις πολλές συμμετοχές στο WRC ως συνοδηγός του Νάσερ Αλ Ατίγια κι όχι μόνο, ήταν 17ος στη γενική κατάταξη μεταξύ 75 πληρωμάτων που εκκίνησαν μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωινού σκέλους με τις τρεις πρώτες ειδικές διαδρομές.

Όμως στην τέταρτη ειδική, κι ενώ Παυλίδης και Μπερνακίνι ανέβαζαν κατακόρυφα των ρυθμό τους, σε ένα κατηφορικό κομμάτι το τερέν ήταν πιο ολισθηρό απ’ όσο υπολόγισαν, με συνέπεια το Skoda Fabia Rally2 να γλιστρήσει και να βγουν οι δύο αριστεροί τροχοί σε ένα χαντάκι στην άκρη του δρόμου.

Ευτυχώς το πλήρωμα δεν έπαθε το παραμικρό, όμως ήταν αδύνατον να επαναφέρουν το αγωνιστικό στον δρόμο, με συνέπεια να εγκαταλείψουν.

Πλέον Παυλίδης και Μπερνακίνι ετοιμάζονται για το 2023, καθώς θα συμμετάσχουν σε (τουλάχιστον) έξι αγώνες του ιταλικού Πρωταθλήματος χώματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα