fbpx

Μορμπιντέλι: “Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για εσένα”

Μορμπιντέλι: “Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για εσένα”

Αρκετά… σκληρός και ρεαλιστής εμφανίστηκε ο Φράνκο Μορμπιντέλι, αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετώπισε την τελευταία διετία στο Moto GP. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, που το 2020 ήταν δεύτερος στο πρωτάθλημα, στάθηκε στις μεγάλες αλλαγές που βίωσε τις δύο τελευταίες σεζόν, τονίζοντας πως παρά την 17η και την 19η θέση στην κατάταξη, νιώθε πως τώρα είναι καλύτερος αναβάτης συγκριτικά με το 2020.

“Νιώθω καλύτερος αναβάτης σήμερα. Αισθάνομαι πως οι δυσκολίες με έχουν κάνει καλύτερο και νιώθω πως έχω αλλάξει πολλά πράγματα, παράλληλα με την αλλαγή μοτοσικλέτας.

Άλλαξα επιτελείο, άλλαξα σύνδεσμο, άλλαξα μοτοσικλέτα και άλλαξα ομάδα. Είναι πολλές αλλαγές οι οποίες επιβράδυναν την πρόοδο. Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να μην κατανοεί τις δυσκολίες σου. Δεν με νοιάζει, όμως.

Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για εσένα όσο θα ενδιαφερθείς εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου ή οι κοντινοί σου άνθρωποι. Ο κόσμος απλώς βλέπεις όσα συμβαίνουν στην πίστα. Δεν είναι κάτι που με εκνευρίζει. Είναι απολύτως φυσιολογικό και έτσι είναι τα πράγματα”, ανέφερε ο Μορμπιντέλι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα