fbpx

F1: Μέχρι το 2025 στο πρόγραμμα το Γκραν Πρι Ολλανδίας

F1: Μέχρι το 2025 στο πρόγραμμα το Γκραν Πρι Ολλανδίας

Το Γκραν Πρι Ολλανδίας θα παραμείνει στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος F1 μέχρι το 2025 μετά την υπογραφή νέας συμφωνίας.

 Ο αγώνας στην πίστα του Ζάντφουρτ επέστρεψε στο πρόγραμμα το 2021 μετά από απουσία 36 ετών ωστόσο μπήκαν πλέον υπογραφές σε τριετή επέκταση. Από την επιστροφή του ο αγώνας αποδείχθηκε ένας από τους πιο δημοφιλείς της σεζόν με μία έντονη ατμόσφαιρα από τους ντόπιους θεατές. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και το γεγονός ότι νικητής και στους 2 αγώνες αναδείχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν ο οποίος πήρε και ισάριθμες χρονιές τον παγκόσμιο τίτλο με τη Red Bull.

 Η επόμενη σεζόν θα δει και δεύτερο Ολλανδό οδηγό στο grid, τον Νικ Ντε Φρις, ο οποίος θα οδηγεί για την Williams. «Το Γκραν Πρι Ολλανδίας γρήγορα βρήκε τη θέση του στο καλεντάρι ως ένας από τους αγαπημένους αγώνες των θεατών φέρνοντας απίστευτη ενέργεια και μία σπουδαία εμπειρία κάθε χρόνο», είπε ο πρόεδρος και CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι. «Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν τα τελευταία 2 χρόνια και ο πήχης πήγε υψηλότερα αναφορικά με τη διοργάνωση, την ψυχαγωγία και την προστασία του περιβάλλοντος και είμαστε πανευτυχείς που επεκτείνουμε την σχέση μας μαζί τους. Υπάρχει τεράστια ζήτηση για τη διοργάνωση αγώνων F1 οπότε αποδεικνύεται η αξία των ανθρώπων στο Ζάντφουρτ και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε το επόμενο καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα