fbpx

Το Opel Corsa γιορτάζει τα 40 χρόνια του!

Το Opel Corsa γιορτάζει τα 40 χρόνια του!

Εδώ και 40 χρόνια το Opel Corsa είναι best-seller στην κατηγορία του. Το ίδιο ισχύει και για την τελευταία γενιά του μοντέλου. Από την πρεμιέρα του το 2019, το Corsa έχει κατακτήσει πολυάριθμους τίτλους. Αναδείχτηκε “Company Car of the Year” καθώς και “Best Buy Car of Europe 2020” ενώ το Corsa-e κατέκτησε το Χρυσό Τιμόνι 2020”.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό το σερί επιτυχιών και διακρίσεων. Η Opel γιορτάζει φέτος 160 χρόνια καινοτομίας και αυτό ακριβώς συμβολίζει το Corsa με τη 40άχρονη πορεία του,  κατά τη διάρκεια της οποίας εισήγαγε πρωτοποριακές καινοτομίες στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Η Opel γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 160 χρόνια της, αλλά και τα 40 χρόνια του Opel Corsa προσφέροντας 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν service για το δημοφιλές μοντέλο. Ένα σημαντικό κίνητρο για τους υποψήφιους πελάτες, το οποίο, σε συνδυασμό με την άμεση παράδοση και εγγύηση τιμής που προσφέρει η Opel για το Corsa, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού.

Η τρέχουσα γενιά Corsa αποδεικνύει ότι η Opel εκδημοκρατίζει την τεχνολογία, αφού προσφέρει συστήματα υποβοήθησης οδηγού που διατίθενται συνήθως σε μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας.

“Highlight” αποτελεί το σύστημα φωτισμού adaptive Intelli-Lux LED matrix. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως η προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, η αναγνώριση οδικών σημάτων και το προσαρμοζόμενο cruise control, αναβαθμίζουν αισθητά το επίπεδο ασφάλειας. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες όπως η προειδοποίηση τυφλού σημείου και διάφορα συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης, από park pilot μέχρι πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα