fbpx

Στους νέους της Red Bull Racing ο Μαλόνεϊ

Στους νέους της Red Bull Racing ο Μαλόνεϊ

Ο Ζέιν Μαλόνεϊ αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας νέων της Red Bull ενόψει της παρθενικής του σεζόν στη F2 την επόμενη χρονιά. Ο οδηγός από τα Μπαρμπέιντος, ο οποίος κατετάγη δεύτερος φέτος στη F3, έκανε την ανακοίνωση μέσω των λογαριασμών του στα social media ενώ θα είναι και ένας από τους αναπληρωματικούς οδηγούς της ομάδας στη F1.

 Άγνωστο παραμένει το που θα οδηγήσει το 2023 αν και πήρε μέρος στις δοκιμές μετά την σεζόν στο Άμπου Ντάμπι με την Carlin με τον επίσης οδηγό του τμήματος νέων της ομάδας, Ένζο Φιτιπάλντι. «Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι θα είμαι μέλος της ομάδας νέων της Red Bull Racing και αναπληρωματικός οδηγός στη F1 το 2023», έγραψε. «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και την στήριξη και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν».

 Ο Μαλόνεϊ είχε μία άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν στη F3 με τρεις νίκες και 4 βάθρα τερματίζοντας δεύτερος για την Trident ενώ είχε τρεις διαδοχικές νίκες σε μεγάλους αγώνες στο κλείσιμο της σεζόν. Στις δοκιμές του Άμπου Ντάμπι έκανε ντεμπούτο σε μονοθέσιο F2 στη θέση του Κάλαν Γουίλιαμς ωστόσο δεν θα μείνει στην Trident την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα