fbpx

Στάινερ: “Ο Χούλκενμπεργκ έχει αποδείξει πως θα είναι αγωνιστικά πανέτοιμος”

Στάινερ: “Ο Χούλκενμπεργκ έχει αποδείξει πως θα είναι αγωνιστικά πανέτοιμος”

Απολύτως αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γκέντερ Στάινερ για την επιστροφή του Νίκο Χούλκενμπεργκ σε full time οδηγό, έπειτα από ένα διάστημα που πέρασε ως εφεδρικός. Ο επικεφαλής της Haas υπογράμμισε πως ο Γερμανός πιλότος έχει αποδείξει την ετοιμότητά του για να οδηγήσει σε αγώνες, κάτι που σε συνδυασμό με τον χρόνο προετοιμασίας ως την έναρξη της επόμενης σεζόν της Formula 1 θα είναι υπεραρκετό για να είναι 100% έτοιμος.

“Όποτε χρειάστηκε να μπει σε αγώνα αντικαθιστώντας κάποιον οδηγό τα τελευταία χρόνια, το έκανε με μεγάλη άνεση. Επίσης, θα έχουμε τις δοκιμές στο Μπαχρέιν. Νομίζω πως θα τον δούμε κατευθείαν έτοιμο.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Σωματικά, τα μονοθέσια της Formula 1 απαιτούν καλή φυσική κατάσταση, οπότε ίσως του πάρει λίγο χρόνο για να το συνηθίσει. Ο μοναδικός τρόπος να γυμνάσεις τους μύες σου είναι οδηγώντας το αυτοκίνητο. Περάσαμε από αυτή τη δοκιμασία πέρσι, αλλά είναι σε άριστη κατάσταση.

Στο ερώτημα για το εάν θα εμφανιστεί 100% έτοιμος αγωνιστικά, νομίζω πως αρκεί να δείτε τα αποτελέσματά του, όποτε χρειάστηκε να μπει σε αγώνα την τελευταία στιγμή. Είναι όλα πολύ καλά”, ανέφερε ο Στάινερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα