fbpx

F1: Στους αγώνες αντοχής βλέπει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του ο Μαξ Φερστάπεν

F1: Στους αγώνες αντοχής βλέπει το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του ο Μαξ Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν λέει ότι η προσοχή του θα στραφεί κυρίως στους αγώνες αντοχής όταν ολοκληρώσει την καριέρα του στη F1 καθώς θέλει να πάρει μέρος σε κάτι περισσότερο διασκεδαστικό με λιγότερη πίεση.

 Δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ο Ολλανδός, έχει ήδη δηλώσει ότι δεν περιμένει να αγωνίζεται στη F1 έχοντας περάσει τα 40 και ότι θέλει να δοκιμάσει κι άλλες κατηγορίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Φερστάπεν έχει υπογράψει ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια συμβόλαια στην ιστορία της F1 καθώς έχει επεκτείνει την συμφωνία του με τη Red Bull μέχρι το τέλος του 2028, όταν τότε θα είναι 31 ετών.

 Ο ίδιος είπε ότι δεν περιμένει να ακολουθήσει τα βήματα των Φερνάντο Αλόνσο και Λιούις Χάμιλτον που μετρούν δεκαετίες στο σπορ, κυρίως επειδή υπάρχουν πολλοί αγώνες μακριά από το σπίτι του και πρόσθεσε ότι θέλει να δοκιμάσει κι άλλες κατηγορίες στο χώρο. «H F1 είναι πολύ διασκεδαστική, το απολαμβάνω αυτή την στιγμή», είπε. «Θέλω ωστόσο να κάνω κι άλλα πράγματα. Γνωρίζω ότι το συμβόλαιό μου ισχύει έως το 2028, θα είμαι 31 εκείνη την εποχή. Πιθανότατα θα συνεχίσω να είμαι ανταγωνιστικός για τα επόμενα χρόνια αλλά σε αυτά τα χρόνια θέλω να βιώσω κι άλλα πράγματα και να διασκεδάσω περισσότερο με λιγότερη πίεση και με λιγότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις».

 Σε ερώτηση για το που θα έστρεφε το ενδιαφέρον του ο ίδιος απάντησε για τους αγώνες αντοχής έχοντας ήδη δείξει ενδιαφέρον για τις 24 ώρες του Λε Μαν. Ο Ολλανδός έχει πάρει μία γεύση σε επίπεδο eSports κα στην εικονική έκδοση του αγώνα ενώ λίγες ημέρες πριν, πάντα πίσω από μία κονσόλα τερμάτισε τέταρτος στα 500 μίλια του Ζίμπρινγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα