fbpx

FIM EWC: Τριάδα αναβατών για το 2023 ανακοίνωσε η Bolliger

FIM EWC: Τριάδα αναβατών για το 2023 ανακοίνωσε η Bolliger

H ελβετική ομάδα της Bolliger ανακοίνωσε τους αναβάτες με τους οποίους θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής του 2023 με στόχο να βρεθεί ξανά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας χρησιμοποιώντας τη μοτοσυκλέτα της Kawasaki.

 Ο 27χρονος Αυστριακός Νίκο Τένι, θα αποτελεί έναν από τους αναβάτες της για δεύτερη σεζόν ενώ ο Ελβετός Μάρσελ Μπρένερ επιστρέφει με πλήρες πρόγραμμα έχοντας πάρει μέρος στις 12 ώρες του Εστορίλ το 2021. Ο Γερμανός Πάτρικ Χομπελσμπέργκερ, ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport και κάτοχος του τίτλου IDM στο παρελθόν θα είναι επίσης στο ρόστερ στην πρώτη του παρουσία στην κατηγορία.

 Ο 25χρονος Μπρένερ και ο 26χρονος Χομπελσμπέργκερ αντικαθιστούν τους Γιαν Μπιν και Γιέσπερ Πέλιγιεφ. Η ομάδα που ίδρυσε ο Χανς Πέτερ Μπόλιγκερ το 1982 και πλέον διαχειρίζεται ο γιός του, Κέβιν, ετοιμάζεται για την 42η σεζόν της στο πρωτάθλημα και αποτελεί μία από τις κορυφαίες ιδιωτικές παίρνοντας την 7η θέση στη γενική βαθμολογία και την 3η στην κατηγορία των ανεξάρτητων ομάδων, πίσω από τις εργοστασιακές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα