fbpx

F1: Αφοσιωμένος στη Red Bull δηλώνει ο Χόρνερ (vid)

F1: Αφοσιωμένος στη Red Bull δηλώνει ο Χόρνερ (vid)

Ο Κρίστιαν Χόρνερ δηλώνει ότι παραμένει αφοσιωμένος στη Red Bull την στιγμή που η Ferrari βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη στο ρόλο του επικεφαλής της ομάδας της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1.

 Η ιταλική ομάδα επιβεβαίωσε ότι έκανε δεκτή την παραίτηση του Ματία Μπινότο ο οποίος θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά του στο τέλος της χρονιάς μετά από τέσσερις σεζόν. Αυτή η αγωνιστική περίοδος ήταν η πιο επιτυχημένη για τον Ιταλό με τη Ferrari να παίρνει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα  κατασκευαστών και τον Σαρλ Λεκλέρ να παίρνει τη 2η στο πρωτάθλημα των οδηγών, ωστόσο η μάχη για τον τίτλο χάθηκε από νωρίς.

 Σε ερώτηση για το αν ξαφνιάστηκε με την αποχώρηση του Μπινότο, ο Χόρνερ δήλωσε στο Sky Sport News: «Όχι πραγματικά. Προφανώς είναι επιλογή της Ferrari. Πιστεύω ότι είναι ο έκτος επικεφαλής που αντιμετώπισα από τότε που βρίσκομαι στη Red Bull. Προφανώς είναι δύσκολο για εκείνον. Είχαν έναν σπουδαίο μονοθέσιο φέτος και σαφώς ήταν πολύ ανταγωνιστικοί».

 Η Ferrari βρίσκεται σε αναζήτηση νέου επικεφαλής και σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να υπάρχει ένα σενάριο που θα τον έφερνε στη Ferrari, με τον Χόρνερ να βρίσκεται στη Red Bull από το 2005, ο ίδιος απάντησε: «Κοιτάξτε, η αφοσίωσή μου είναι μεγάλη στην ομάδα της Red Bull. Βρίσκομαι εκεί από την αρχή και προφανώς υπάρχει μία πολύ ιδιαίτερη και δυνατή σχέση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα