fbpx

Ζακ Μπράουν: «Η F1 δεν επηρεάζεται από την κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων»

Ζακ Μπράουν: «Η F1 δεν επηρεάζεται από την κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων»

Η F1 θα ξεπεράσει την καταιγίδα που προκάλεσε το απόλυτο χάος με την κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων πιστεύει το αφεντικό της McLaren, ο Ζακ Μπράουν.

 Η πρόσφατη χρεοκοπία του FTX μετά την κίνηση ρευστοποίησης ύψους 8 δις δολαρίων προκάλεσε πανικό στις αγορές κρυπτονομισμάτων που ως αντίκτυπο έχει επίδραση στις ομάδες της F1. Οκτώ από αυτές έχουν χορηγίες από εταιρείες του χώρου με την ίδια τη F1 να έχει τη δική της με την Crypto.com

 Η FTX ήταν χορηγός της Mercedes και το πρόβλημα ανάγκασε τον Γερμανό κατασκευαστή να αναστείλει την συμφωνία τις παραμονές του Γκραν Πρι Βραζιλίας και να αφαιρέσει τα λογότυπα της εταιρείας από τα μονοθέσιά της. Ο Ζακ Μπράουν από την πλευρά του θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για τη δύναμη της ΟΚΧ, η οποία ένωσε δυνάμεις με τη McLaren νωρίτερα φέτος. «Είμαστε πολύ άνετα με την OKX και έχουμε εξαιρετική διαφάνεια. Είχαμε το περιθώριο επιλογής συνεργάτη επειδή είχαμε κάμποσες προτάσεις οπότε πιστεύουμε ότι έχουμε τον καλύτερο συνεργάτη στο χώρο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τα αποθεματικά της, τον τρόπο λειτουργίας της οπότε είμαστε άνετα εκεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα