fbpx

Εντυπωσιακό θέαμα στο Grand Prix του ΣΙΣΑ

Εντυπωσιακό θέαμα στο Grand Prix του ΣΙΣΑ

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι φετινοί αγώνες του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων, με το Grand Prix που διεξήχθη στην παραλία της Βάρκιζας με τη συμμετοχή 120 οδηγών και πληρωμάτων!

Ο εξαιρετικός καιρός συνέβαλε ώστε οι συμμετέχοντες να προσφέρουν όμορφο θέαμα και να γνωρίζουν το θερμό χειρκοκρότημα των φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου που βρέθηκαν στον χώρο.

Στην κατηγορία Regularity πρώτευσαν οι Χρίστος Χατζηκωνσταντίνου – Μανώλης Δημακαρέας με το Ford Fiesta του 1984, συγκεντρώνοντας μόλις 0,6 βαθμούς ποινής. Δεύτεροι ήταν οι Γιώργος και Ηλίας Βαξεβανίδης με Lancia Delta του 1987 και 0,8 βαθμούς ποινής, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Παναγιώτης Παππάς – Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με BMW 318i του 1987 με 1,4 βαθμούς ποινής.

Στην Regularity GT πρώτευσαν οι Θεοχάρης Λαλούσης – Φρένια Μαλάμου με Subaru Impreza GT του 1995, δεύτεροι ήταν οι Νίκος Κόττης – Στεφανία Μπαμπανά με Lancia Delta του 1995 και τρίτοι οι Μάριος Χαλεπλίδης – Χριστίνα Γαλαζούλα με Mazda MX-5 του 2001.

Στην Sporting τη νίκη πήτσαν οι Θανάσης Καραθανάσης – Ιωάννα Καραθανάση με Opel Astra του 1992 με 2 βαθμούς ποινής. Ακολούθησε ο Δημήτρης Πλουμιστός με BMW E30 του 1989 και 6,1 βαθμούς ποινής, με την τριάδα να συμπληρώνεται από τον Γιώργο Σκαράκη με Ford Escort Mexico του 1968 με 6,9 βαθμούς ποινής.

Τέλος, στην Sporting GT ο Γιώργος Γονάκης με Peugeot 106 Rallye του 2002 πανηγύρισε τη νίκη έχοντας μόλις 3 βαθμούς ποινής. Ακολούθησαν οι Νίκος Καραθανάσης – Δημήτρης Καπράλος με Opel Astra  του 1999 με 4,3 βαθμούς ποινής, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι Κωνσταντίνος Καραθανάσης – Ηλίας Τσουρούκης με το ίδιο αυτοκίνητο και 4,7 βαθμούς ποινής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα