fbpx

Formula Ε: Αποκαλυπτήρια για τη νέα Nissan

Formula Ε: Αποκαλυπτήρια για τη νέα Nissan

H Nissan αφαίρεσε το «e.dams» από το όνομα της ομάδας της στη Formula E και παρουσίασε τα χρώματα του μονοθεσίου της για το 2023.

 Η e.dams ήταν μέλος της Renault όταν ο Γάλλος κατασκευαστής είχε κάνει την εμφάνισή του τα πρώτα 4 χρόνια στην ιστορία της Formula E προτού  ενώσει δυνάμεις με τη Nissan όταν η Renault αποχώρησε. Με την ομάδα της DAMS στη F2 να εξαγοράζεται από τον πρώην οδηγό της F1, Σαρλ Πικ, η Nissan αγόρασε το μερίδιο της e.dams από την ομάδα της Formula E και πλέον θα υπάρχει αποκλειστικά το όνομα του Ιάπωνα κατασκευαστή.

 Μετά τη δύσκολη φετινή σεζόν που η ομάδα κατέλαβε την 9η θέση στο πρωτάθλημα, η Nissan ελπίζει σε μία ανοδική πορεία με το νέο πλαίσιο κανονισμών και το νέο οδηγικό της ρόστερ. Οι Γάλλοι Σάσα Φενεστράζ και Νορμάν Νατό αντικαθιστούν τους Σεμπαστιάν Μπουεμί και Μαξιμίλιαν Γκίντερ που θα συνεχίσουν σε Envision και Maserati MSG αντίστοιχα.

 «Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό και μοναδικό αυτή την σεζόν για να γιορτάσουμε μία σημαντική στιγμή για εμάς στη Formula E και να τιμήσουμε το ιαπωνικό μας DNA», είπε ο επικεφαλής της ομάδας, Τομάζο Βόλπε. «Η νέα σεζόν αποτελεί μία μεγάλη στιγμή για το πρωτάθλημα με την εμφάνιση των μονοθεσίων 3ης γενιάς. Όλοι εμείς στη Nissan είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα αρχή, έχουμε μεγάλο κίνητρο να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πρόκληση και ανυπομονούμε να αρχίσουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα