fbpx

F1: Το μόνιμο αριθμό του διάλεξε ο Λόγκαν Σάρτζεντ (vid)

F1: Το μόνιμο αριθμό του διάλεξε ο Λόγκαν Σάρτζεντ (vid)

Ο Λόγκαν Σάρτζεντ θα αγωνίζεται με τον αριθμό 2 στην πρώτη του σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 με τη Williams το 2023. Ο Αμερικανός αντικαθιστά τον Νίκολας Λατίφι καθώς πήρε τους πολυπόθητους βαθμούς για να αποκτήσει την απαραίτητη άδεια μετά την πρώτη του σεζόν στη F2.

 H Williams ανακοίνωσε ότι ο μόνιμος αριθμός του οδηγού της θα είναι το 2 και θα γίνει ο δεύτερος οδηγός που θα τον χρησιμοποιήσει από την στιγμή που αυτό το σύστημα τέθηκε σε ισχύ το 2014. Ο Σάρτζεντ είχε το δικαίωμα επιλογής του συγκεκριμένου αριθμού καθώς πέρασαν περισσότερες από 2 σεζόν από τον προηγούμενο κάτοχο, τον Στόφελ Βαντόρν, ο οποίος αγωνίστηκε με αυτό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη McLaren το 2017 και 2018.

 Ο επικεφαλής της ομάδας, Γιοστ Κάπιτο, είχε αποκαλύψει στο Γκραν Πρι Ηνωμένων Πολιτειών τον περασμένο Οκτώβριο, ότι ο Σάρτζεντ ήταν υποψήφιος για τη θέση του οδηγού το 2023 αρκεί να αποκτήσει τους απαραίτητους βαθμούς για την άδεια μέσα από την συμμετοχή του στη F2 κάτι που ο τελευταίος κατάφερε να πετύχει.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα