fbpx

Εν αναμονή των αποφάσεων για τις ενστάσεις στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων

Εν αναμονή των αποφάσεων για τις ενστάσεις στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων

Μπορεί η αυλαία ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων να έπεσε την περασμένη Κυριακή στην Πιτίτσα, εντούτοις φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας για να μάθουμε ποιος είναι ο Πρωταθλητής στην Ομάδα «Α».

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις ενστάσεις που κατέθεσαν μετά το πέρας του αγώνα ο Μιχάλης Ευθυμίου και ο Στάθης Κουκέας, ζητώντας να διερευνηθεί η νομιμότητα των δύο αυτοκινήτων, με τα οποία συμμετείχαν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Πληροφορίες του ApexSports αναφέρουν ότι ο Ευθυμίου αμφισβητεί τη νομιμότητα του παρμπρίζ που είχε τοποθετηθεί στο Ford Fiesta R5 του Κουκέα, με τον τελευταίο να έχει καταθέσει ένσταση για μια σειρά τμημάτων που υπήρχαν στο Ford Escort WRC του Ευθυμίου, όπως το turbo και τα φρένα.

Σε κάθε περίπτωση η ΟΜΑΕ έχει επιληφθεί του θέματος και έπειτα από την ολοκλήρωση της διερεύνησης από τους αρμόδιους τεχνικούς εφόρους και επιτετραμένους, θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα του αγώνα της Πιτίτσας, από οποία θα εξαρτηθεί εάν τον τίτλο θα τον πανηγυρίσει ο Ευθυμίου ή ο Κουκέας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα