fbpx

Το νέο αίμα του ελληνικού motorsport, στο Διαδρόμιο!

Το νέο αίμα του ελληνικού motorsport, στο Διαδρόμιο!

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η μάχη των Juniors, με τα ταλέντα του ελληνικού motorsport να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε αγώνα Rallycross την προσεχή Κυριακή στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου στο πλαίσιο του τελευταίου φετινού αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscars «EKO Racing Dirt Games».

Οι Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (Semog Trophy), Βασίλης Μιχαηλίδης (Yacar Sport) και Μιχαήλ Στάθης (LaBase RX01), όλοι τους προερχόμενοι από το φυτώριο του kart, θα αγωνιστούν με κανονισμούς Rallycross, επιβεβαιώνοντας πως το μέλλον είναι εδώ!

Ας γνωρίσουμε μαζί τους νεαρούς αθλητές, ξεκινώντας από τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου που αγωνίζεται με την ομάδα της Semog Greece. Γεννημένος τον Μάρτιο του 2007 ξεκίνησε την αγωνιστική του δραστηριότητα το 2016 έχοντας την πρώτη του νίκη στον πρώτο του αγώνα . Είναι αθλητής του σωματείου ΑΛΑΛ και είναι Κυπελλούχος Ελλάδος το 2017 και Πρωταθλητής Ελλάδος το 2020 . Καθ’ όλη την αγωνιστική του καριέρα είχε σερί νικών σε Εθνικούς θεσμού τερματίζοντας ψηλά σε δεύτερες θέσεις όλα τα πρωταθλήματα και κύπελλα με την μεγάλη του στιγμή το 2021 που εκπροσώπησε την Ελλάδα ως πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Academy Trophy. Το 2022 σε ηλικία 15 ετών μεταπήδησε σε χωμάτινο τερέν και στον θεσμό των EKO Racing Dirt Games, θέτοντας τον πήχη των φιλοδοξιών του ακόμα πιο ψηλά σε έναν χώρο που δικαιούται να έχει την ακαδημία του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα