fbpx

Extreme E: Ο τίτλος στην ομάδα του Χάμιλτον (vid)

Extreme E: Ο τίτλος στην ομάδα του Χάμιλτον (vid)

Η Χ44 του Λιούις Χάμιλτον αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη 2η σεζόν του Extreme E, του πρωταθλήματος των ηλεκτρικών SUV, με την Abt Cupra να παίρνει τη νίκη στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Πούντε  Ντελ Έστε της Ουρουγουάης.

 Νασέρ Αλ-Ατίγια και Κλάρα Άντερσον ξεπέρασαν την ποινή στα προκριματικά και πήραν τη νίκη μπροστά από τον Τάνερ Φάουστ και την Έμμα Γκίλμορ της McLaren, ωστόσο η 3η θέση για τον Σεμπαστιάν Λεμπ και την Κριστίνα Γκουτιέρεζ αποδείχθηκε αρκετή για να πάρουν τον τίτλο.

 Η ομάδα του Λιούις Χάμιλτον πήρε το πρωτάθλημα καθώς οι τρεις αντίπαλες ομάδες στη μάχη δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό, ωστόσο η καθοριστική στιγμή ήταν η χρονική ποινή στον Τίμι Χάνσεν και την Κέιτι Μάνινγκς της Andretti, που τους έφερε εκτός βάθρου.

 Η ομάδα του Νίκο Ρόζμπεργκ, η RXR, πήγε στον τελευταίο σταθμό της σεζόν με μία διαφορά 17 βαθμών ωστόσο οι πρώτες 2 ημέρες είχαν πολλά προβλήματα και το ατύχημα της Μικαέλα Άλιν-Κοτουλίνσκι όπου αναποδογύρισε το αυτοκίνητο έφερε τον αποκλεισμό από το Crazy Race.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα