fbpx

Το Ιστορικό Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Το Ιστορικό Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ApexSports, η Παγκόσμια Ομοσπονδία στην προσεχή συνεδρίαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού θα αποφασίσει να εντάξει το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις του 2023 στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση, δεδομένου ότι το Ιστορικό Ακρόπολις μόλις πριν από μερικούς μήνες αναβίωσε, έπειτα από πολυετή απουσία από τα αγωνιστικά δρώμενα του τόπου. Όμως η άρτια διοργάνωση του 2022 σε συνδυασμό με την επιθυμία της χώρας μας να μετατρέψει τον αγώνα σε διεθνές γεγονός, οδήγησε την FIA στο να αξιολογήσει εκ νέου τα δεδομένα και να ανάψει το «πράσινο φως» για την ένταξη του Ιατορικού Ακρόπολις στο καλεντάρι του οικείου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2023.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί πιθανότατα στο τέλος Οκτωβρίου του 2023, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να μετακινηθεί είτε στα μέσα του ίδιου μήνα, είτε στις αρχές Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διεξαχθεί καλοκαίρι, αλλά φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα