fbpx

Τα EKO Racing Dirt Games δείχνουν τον δρόμο και στους Juniors

Τα EKO Racing Dirt Games δείχνουν τον δρόμο και στους Juniors

Ο πλέον επιτυχημένος αγωνιστικός θεσμός των τελευταίων ετών στον ελληνικό μηχανικόνητο αθλητισμό, τα ΕΚΟ Racing Dirt Games, καινοτομούν γι’ ακόμα μία φορά.

Την προσεχή Κυριακή, στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscars, θα έχουμε τον πρώτο αγώνα Rallycross για junior οδηγούς στην ιστορία του ελληνικού motorsport!

Πρόκειται για μια κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον, καθώς οι αγώνες άμεσου συναγωνισμού κερδίζουν ολοένα έδαφος, συγκριτικά με τους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης. Και οι πάντα οξυδερκείς διοργανωτές των ΕΚΟ Racing Dirt Games το γνωρίζουν πολύ καλά. Γι’ αυτό και κάνουν φέτος το συγκεκριμένο βήμα, ενόψει του 2023.

Σε αυτόν τον πρώτο αγώνα Rallycross για οδηγούς έως και 18 ετών, θα λάβουν μέρος τρεις υπέρταλαντούχοι οδηγοί, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο των καρτ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου, ο οποίος θα αγωνιστεί με το Semog Trophy της Sotirchos Engineering, τον Βασίλη Μιχαηλίδη, ο οποίος θα οδηγήσει το Yacar Sport της Takidellis Motorsport και τον Μιχάλη Στάθη, ο οποίος θα οδηγήσει ένα LaBase RX01 της Car Center.

Οι τρεις συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Σπαθοβούνι, ενώ ο κυρίως αγώνας τους θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα