fbpx

Ρικιάρντο: “Αντιμετώπισα δυσκολίες που μου ήταν άγνωστες”

Ρικιάρντο: “Αντιμετώπισα δυσκολίες που μου ήταν άγνωστες”

Με ερωτηματικά φαίνεται πως παραμένει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο για την αγωνιστική του παρουσία στη McLaren την τελευταία διετία. Ο Αυστραλός οδηγός, που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, ανέφερε πως ακόμα και σήμερα δεν έχει κατανοήσει απολύτως το μονοθέσιο, ενώ σε αρκετές περιστάσεις μέσα στη σεζόν ένιωσε να αντιμετωπίσει δυσκολίες που ως τότες του ήταν αρκετά άγνωστες.

“Νιώθω πως τώρα που η σεζόν έχει τελειώσει, την έχω αφήσει ήδη σε έναν βαθμό πίσω μου. Αλλά σίγουρα θα την σκεφτώ ξανά στο μέλλον. Θα έλεγα πως ήταν… όχι ακριβώς μυστήριο, αλλά περισσότερο μία σειρά από διαδοχικές δυσκολίες οι οποίες εμένα μου ήταν πολύ άγνωστες.

Είχαμε και τους κακούς αγώνες μας, αλλά ο μεγάλος αριθμός τους με έκανε να αναρωτιέμαι τι συνέβαινε, διότι το καλό αγωνιστικό επίπεδο υπήρχε σε αρκετές περιπτώσεις.

Σκεφτόμουν ήδη την προηγούμενη χρονιά (το 2021) το καλοκαίρι που πέρασε και κατέληξα στο ότι οδηγούσα υπερβολικά προσεκτικά. Δεν μου ήταν φυσικό κάτι τέτοιο, ήμουν ένα βήμα πισω. Σκεφτόμουν πως προσπαθούμε υπερβολικά πολύ για μερικά πράγματα.

Ακόμη και τώρα, δεν νομίζω πως γνωρίζω πολύ καλά το μονοθέσιο. Δεν ξέρω πόσες φορές άφησαν τον Λάντο Νόρις πίσω μου σε κατατακτήριες την τελευταία διετία, αλλά δεν πρέπει να ήταν και πολλές”, δήλωσε ο Ρικιάρντο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα