fbpx

F1: Σε δημοπρασία το κράνος του Άλεξ Άλμπον

F1: Σε δημοπρασία το κράνος του Άλεξ Άλμπον

Το ποσό των 84.000 ευρώ έπιασε σε δημοπρασία το κράνος που φόρεσε ο Άλεξ Άλμπον στο Γκραν Πρι Σιγκαπούρης με τα χρήματα να πηγαίνουν στην στήριξη ορφανοτροφείου στην Ταϊλάνδη.

 Νωρίτερα φέτος ο Άλμπον επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο Βατ Σακαέο κοντά στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ το οποίο στηρίζεται από την Iceman Charity, επικεφαλής της οποίας είναι ο Φόλκερ Κάπιτο, ο αδερφός του επικεφαλής στη Williams, Γιοστ.

 Ο Άλμπον δεν δίστασε να βάψει κόκκινα τα μαλλιά του μετά την επίσκεψή του στο ορφανοτροφείο το Μάρτιο και αργότερα ενθάρρυνε το πάντοκ της F1 να κάνει το ίδιο αποφασίζοντας να βγάλει σε δημοπρασία το κράνος που φόρεσε στην Σιγκαπούρη με το σχέδιο να αποτελεί έμπνευση των παιδιών που γνώρισε.

 «Όταν επισκέφθηκα το ορφανοτροφείο στην Ταϊλάνδη νωρίτερα φέτος ήμουν αποφασισμένος να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ», είπε ο Άλμπον. «Με το 2022 να αποτελεί την πρώτη μου χρονιά επιστροφής στη F1, ήθελα να αξιοποιήσω αυτό το βήμα για να κάνω καλό και να ανταποδώσω στην κοινότητα της χώρας. Ένιωσα υπέροχα βλέποντας την ποιότητα και τη δημιουργικότητα των παιδιών όταν άρχισαν να σχεδιάζουν το κράνος μου για την Σιγκαπούρη και τα αποτελέσματα ήταν άκρως εντυπωσιακά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα