fbpx

Μπινότο: “Έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχω τους υψηλότερους στόχους”

Μπινότο: “Έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχω τους υψηλότερους στόχους”

Συγκινητικό τόνο εμπεριείχε η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Ματία Μπινότο, λίγο μετά την παραίτησή του από τη Ferrari. Ο -πλέον πρώην- επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Scuderia στη Formula 1 στάθηκε σε όσα πέτυχε από τις αρχές του 2019 που ανέλαβε ως επικεφαλής, εστιάζοντας εμμέσως περισσότερο στη σεζόν του 2022, όταν και η Ferrari μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστικότερο πρόσωπο.

“Με την συνεπαγόμενη λύπη που αυτό συνιστά, αποφάσισα να ολοκληρώσω τη συνεργασία μου με τη Ferrari. Αφήνω την εταιρεία που αγάπησα, της οποίας ήμουν κομμάτι επί 28 χρόνια, με το συναίσθημα της γαλήνης που έρχεται από την πεποίθηση πως έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχω τους υψηλότερους στόχους και να αφήσω πίσω μου μία ομάδα ενωμένη και σε άνοδο.

Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα που, είμαι σίγουρος, είναι έτοιμη να πετύχει τους υψηλότερους στόχους και φυσικά της εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Νομίζω πως ήταν ορθό να κάνω αυτό το βήμα σε αυτή τη χρονική στιγμή, όσο σκληρή κι αν ήταν αυτή η απόφαση για εμένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στο Gestione Sportiva που μοιράστηκαν αυτό το ταξίδι μαζί μου, τις δυσκολίες του, αλλά και την τεράστια ικανοποίηση που αυτό πρόσφερε”, δήλωσε ο Μπινότο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα