fbpx

Εσπαργκαρό: “Η Honda σπατάλησε χρήματα και χρόνο μαζί μου”

Εσπαργκαρό: “Η Honda σπατάλησε χρήματα και χρόνο μαζί μου”

Λίαν επικριτικός προς την πρώην ομάδα του εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πολ Εσπαργκαρό. Ο πρώην αναβάτης της Honda -και νυν της KTM– αποκάλυψε πως η ομάδα τον είχε ουσιαστικά… εγκαταλείψει ως προς το σκέλος της βελτίωσης της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να βγάλει ολόκληρο το 2022 αντιμετωπίζοντας τα ίδια αδιόρθωτα προβλήματα. Επιπρόσθετα, στάθηκε στην συνολική συμπεριφορά της ομάδας απέναντί του, που, όπως είπε, τον έκανε να αισθανθεί σαν εργοστασιακός αναβάτης και όχι αναβάτης αγώνων.

“Είναι δύσκολο να το αποδεχτώ, αλλά στο τέλος της κάθε ημέρας βρισκόμασταν στο ίδιο σημείο. Δεν είναι δικό μου ούτε το εργοστάσιο, ούτε η μοτοσικλέτα, είμαι απλά αυτός που τον πληρώνουν για να καβαλά την μοτοσικλέτα, οπότε κάνω οτιδήποτε θελήσουν να κάνω.

Σίγουρα δεν μου άρεσε αυτή η κατάσταση και νιώθω πως σπαταλήθηκαν χρήματα και χρόνος μαζί μου. Θα μπορούσα να έχω κίνητρο και δύναμη για να διεκδικήσω αποτελέσματα και να απολαύσω περισσότερο την κατάσταση.

Στο τέλος της ημέρας δεν ξέρω εάν αυτό το έκαναν επειδή δεν ήθελαν (να με βοηθήσουν) ή επειδή δεν μπορούσαν. Σε αυτό το σημείο βρίσκομαι τώρα.

Ένιωσα σαν εργοστασιακός αναβάτης της Honda για έναν χρόνο. Αυτή η σεζόν ήταν εντελώς περιττή. Είχαμε τα ίδια προβλήματα κάθε εβδομάδα, σε κάθε αγώνα. Ήταν πραγματικά επώδυνο”, ανέφερε ο Εσπαργκαρό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα