fbpx

FIA WEC: Με τους ίδιους οδηγούς το 2023 η Toyota

FIA WEC: Με τους ίδιους οδηγούς το 2023 η Toyota

O Ιάπωνας κατασκευαστής, η Toyota, ανακοίνωσε ότι οι Καμούι Κομπαγιάσι, Μάικ Κόνγουεϊ και Χοσέ Μαρία Λόπεζ θα οδηγούν την GR010 Hybrid Νο. 7 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής του 2023 ενώ στο άλλο μονοθέσιο της ομάδας, το Νο. 8, παραμένουν οι κάτοχοι του τίτλου Σεμπαστιάν Μπουεμί, Μπρέντον Χάρτλεϊ και Ρίο Χιρακάβα.

 Ο Λόπεζ, που μαζί με τον Κομπαγιάσι και τον Κόνγουεϊ πήρε τον τίτλο την σεζόν 2019-20 και το 2021, θα βρεθεί για 6η σεζόν στην ομάδα αν και φαινόταν να χάνει τη θέση του από τη Νικ Ντε Φρις με τον Ολλανδό ωστόσο να καταλήγει σε συμφωνία με την AlphaTauri στη F1.

 Ο Κομπαγιάσι, που ανέλαβε και επικεφαλής της ομάδας στα τέλη της περασμένης χρονιάς, είπε: «Πετύχαμε όλους τους στόχους μας φέτος, κερδίζοντας το Λε Μαν, το Φούτζι και το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε οδηγούς και κατασκευαστές χάρη στη μεγάλη στήριξη από την Toyota και τους συνεργάτες μας. Αρχίζουμε το 2023 με ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό οπότε πρέπει α βελτιωθούμε και να κάνουμε την ομάδα και το μονοθέσιο ακόμα δυνατότερα. Οι οδηγοί μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας, έχουμε δημιουργήσει ένα καλό περιβάλλον και συνεχίζουμε ως μία οικογένεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα