fbpx

F1: Εντείνονται οι φήμες περί παραίτησης του Μπινότο από τη Ferrari

F1: Εντείνονται οι φήμες περί παραίτησης του Μπινότο από τη Ferrari

O Ματία Μπινότο βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων λίγο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 με το Γκραν Πρι Άμπου Ντάμπι.

 Λίγες ημέρες δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου ήθελαν τον Μπινότο να απομακρύνεται από τη θέση του επικεφαλής στη Ferrari και τη θέση του να παίρνει ο ομόλογός του στην Alfa Romeo, Φρεντ Βασέρ. Η σκουντερία κινήθηκε γρήγορα διαψεύδοντας τις φήμες ωστόσο το θέμα δείχνει να επανέρχεται στην επικαιρότητα με νέο δημοσίευμα της Corriere della Serra να θέλει τον Μπινότο έτοιμο να υποβάλει την παραίτησή του.

 Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι αυτή την περίοδο ο Μπινότο και η ηγεσία της ομάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τους όρους της εξόδου του πρώτου ενώ είναι πολύ πιθανή η ανακοίνωση του «διαζυγίου» τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 Η Ferrari από την πλευρά της είπε ότι δεν έχει κάτι επίσημο να δηλώσει πάνω στο θέμα με την ιταλική εφημερίδα να προσθέτει ότι ο Μπινότο θέλει να παραιτηθεί καθώς αισθάνεται ότι δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του προέδρου Τζον Έλκαν. Ο τελευταίος από την πλευρά του είχε πει κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι Ιταλίας ότι δεν υπήρξαν ποτέ συζητήσεις για τη θέση του Μπινότο στη Ferrari επειδή η ομάδα δεν μπόρεσε να φανεί περισσότερο ανταγωνιστική κατά τη διάρκεια της σεζόν απέναντι στη Red Bull.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα