fbpx

Κράτσλοου: “Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τη Yamaha να δουλεύει τόσο σκληρά”

Κράτσλοου: “Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τη Yamaha να δουλεύει τόσο σκληρά”

Ασπίδα προστασίας υπέρ των ανθρώπων στο εργοστάσιο της Yamaha σήκωσε ο Καλ Κράτσλοου. Ο αναβάτης δοκιμών της ιαπωνικής ομάδας υπερασπίστηκε σθεναρά την προσπάθεια των μηχανικών της να βελτιώσουν την μοτοσικλέτα τους και, παρόλο που ο κόπος τους δεν επέφερε και το επιθυμητό αποτέλεσμα στις πρώτες δοκιμές μετά το φινάλε της σεζόν στο Moto GP, ο Κράτσλοου υπογράμμισε την εξαιρετικά σκληρή δουλειά που έγινε και το πνεύμα που δείχνει κάτι τέτοιο.

“Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τη Yamaha να δουλεύει τόσο σκληρά. Κάνουν πολύ σκληρή δουλειά. Ακόμη και πέρσι δούλεψαν εξαιρετικά σκληρά στις δοκιμές. Όμως η Honda, με την οποία έχω κάνει αγώνες και δοκιμές, συνήθως έκανε 100 γύρους την ημέρα.

Η Yamaha έχει καταφέρει να βελτιώσει πολύ το παιχνίδι (των δοκιμών) και αυτό είναι σπουδαίο. Είχα μιλήσει δύο ημέρες πριν κάνω δοκιμές με τον Φάμπιο Κουαρταραρό και του είπα το τι ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε.

Μου είπε να του πάμε κάτι να υπάρχει, είτε δουλεύει είτε όχι. Είναι αλήθεια πως έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να παράξουν αποτέλεσμα. Εάν τελικά δούλεψε ή όχι αυτό το σχέδιο δεν έχει σημασία.

Δεν πρόκειται να κάνω αξιολόγηση της ομάδας από το εάν είχε αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια ή όχι, αλλά από το πώς δούλεψαν. Δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά και αυτό είναι άκρως θετικό”, ανέφερε ο Κράτσλοου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα