fbpx

F1: Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Ρικιάρντο στη Red Bull

F1: Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή του Ρικιάρντο στη Red Bull

Και επίσημα πλέον ο Ντάνιελ Ρικιάρντο επιστρέφει στη Red Bull όπου θα έχει το ρόλο του τρίτου οδηγού για την ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2023.

 Ο Αυστραλός αποχώρησε από τη McLaren μετά από μία δύσκολη χρονιά όπου ολοκλήρωσε 85 βαθμούς πίσω από τον ομόσταβλό του, τον Λάντο Νόρις, χωρίς νίκη και χωρίς βάθρο. Τα τελευταία 4 χρόνια ήταν δύσκολα για τον Ρικιάρντο καθώς σε αυτό το διάστημα είχε να επιδείξει μόλις μία νίκη.

 Μετά από περίπου μία δεκαετία στη F1, με τον 33χρονο να περνά τέσσερις σεζόν στη Red Bull μεταξύ 2014 και 2017, ο Αυστραλός αναζητά μία διαφορετική πρόκληση και δηλώνει ότι η απουσία του από το grid των αγώνων θα του δώσει χρόνο να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του και να ανακτήσει την συγκέντρωσή του βοηθώντας στις δοκιμές, στον εξομοιωτή και στις εμπορικές δραστηριότητες.

 «Το χαμόγελο τα λέει όλα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην ομάδα της Red Bull ως τρίτος οδηγός της για το 2023. Έχω ήδη πολύ καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου εδώ αλλά η υποδοχή από τους Κρίστιαν Χόρνερ, Χέλμουτ Μάρκο και όλη την ομάδα είναι κάτι που εκτιμώ πολύ. Προσωπικά, η ικανότητα να συνεισφέρω στην καλύτερη ομάδα της F1 είναι μία άκρως προκλητική ευκαιρία και θα μου δώσει χρόνο να φορτίσω ξανά τις μπαταρίες μου και να ανακτήσω την συγκέντρωσή μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα