fbpx

Φέτελ: “Θα μου λείψει η συνολική αγάπη σας”

Φέτελ: “Θα μου λείψει η συνολική αγάπη σας”

Άκρως συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα της καριέρας του στη Formula 1, το Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι. Ο Γερμανός οδηγός στάθηκε στην αμέριστη αγάπη που του έδειξε ο κόσμος αυτές τις ημέρες, ενώ υπογράμμισε πως μέσω αυτού του σπορ μπόρεσε με επιτυχία να μεταφέρει κάποιες από τις αξίες της ζωής που έχουν σημασία σε ένα ευρύτεροι κοινό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας. Τόσες σημαίες, τόσα χαμόγελα, όλα ήταν πολύ ξεχωριστά για εμένα. Είμαι σίγουρος πως θα μου λείψει αυτό και τώρα κατανοώ το γιατί.

Νομίζω πως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το να κάνεις αγώνες σε κύκλους, αλλά προφανώς αυτό αγαπάμε και μέσα από αυτό επιθυμούμε να μεταλαμπαδεύσουμε κάποιες σημαντικές αξίες. Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρώ πως τα δύο τελευταία χρόνια ήταν σπουδαία για εμένα.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, τα μηνύματά σας, τα γράμματά σας και όλη την αγάπη σας, συνολικά. Θα μου λείψει αυτό, αλλά ήταν μία απίστευτη απόλαυση καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου”, ανέφερε ο Φέτελ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα