fbpx

F1, Ντάνιελ Ρικιάρντο: Επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται κοντά στη Red Bull

F1, Ντάνιελ Ρικιάρντο: Επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται κοντά στη Red Bull

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 με την ομάδα της McLaren στο Γκραν Πρι Άμπου Ντάμπι και στην συνέχεια δήλωσε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Red Bull για το ρόλο του εφεδρικού οδηγού το 2023.

 Ο 33χρονος Αυστραλός βρίσκεται χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν με τη McLaren να βάζει πρόωρο τέλος κατά ένα έτος στην συνεργασία τους καθώς αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον επίσης Αυστραλό Όσκαρ Πιάστρι, μία κίνηση που έφερε ένταση με την Alpine.

 Μόλις την περασμένη εβδομάδα οι φήμες ήθελαν τον Ρικιάρντο να πηγαίνει στη Mercedes ως εφεδρικός οδηγός ωστόσο ο σύμβουλος της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, μαζί με τον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, είπαν ότι θα ήθελαν την επιστροφή του οδηγού στην ομάδα που έκανε την εμφάνισή του το 2014.

 Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Red Bull για το 2023 ωστόσο η κίνηση δεν έχει ολοκληρωθεί. «Η Red Bull είναι ο πιθανότερος προορισμός για εμένα. Δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα αν δεν πέσουν οι υπογραφές αλλά σίγουρα είναι το πιθανότερο. Αν συμβεί, δεν θα είμαι στους 24 αγώνες. Ξεκαθάρισα ότι θέλω λίγο ελεύθερο χρόνο για να ξεφύγω λίγο αλλά σίγουρα θα είμαι στο χώρο ως ένα βαθμό και θα προσπαθήσω να έχω εμπλοκή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα