fbpx

Στάινερ: “Η πείρα και οι γνώσεις του Χούλκενμπεργκ θα προσφέρουν πολλά”

Στάινερ: “Η πείρα και οι γνώσεις του Χούλκενμπεργκ θα προσφέρουν πολλά”

Καμία προσπάθεια να κρύψει τον ενθουσιασμό του δεν έκανε ο Γκέντερ Στάινερ, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της Haas με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ για τη σεζόν του 2023 στη Formula 1. Ο Γερμανός οδηγός ανακοινώθηκε από την αμερικανική ομάδα λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση μη συνέχισης της συνεργασίας με τον Μικ Σουμάχερ.

Αυτό σημαίνει πως η Haas θα έχει την επόμενη σεζόν στο γκριντ το δίδυμο των Νίκο Χούλκενμπερκ και Κέβιν Μάγκνουσεν, με τον επικεφαλής της, Γκέντερ Στάινερ, να αισιοδοξεί πως η πείρα και τα αγωνιστικά στοιχεία των δυο τους θα προσφέρουν την πολυπόθητη αγωνιστική άνοδο.

“Φυσικά και είμαι πολύ ικανοποιημένος που καλωσορίζουμε τον Νίκο Χούλκενμπεργκ σε ρόλο full time οδηγού στη Formula 1. Η πείρα και οι γνώσεις του Νίκο θα προσφέρουν πολλά στην ομάδα και αυτό είναι ολοφάνερο. Μετράει σχεδόν 200 συμμετοχές καριέρας σε αγώνες και είναι γνωστός για τις καλές επιδόσεις του σε κατατακτήριες αλλά και τη σταθερότητά του μέσα στους αγώνες.

Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ.

Αυτά τα στοιχεία όταν τα συνδυάζεις με την πείρα που διαθέτει και ο Κέβιν Μάγκνουσεν, σου προσφέρουν μία πολύ αξιόπιστη σύνθεση οδηγών για τη σεζόν. Πιστεύουμε πως αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να κινηθεί προς τις υψηλότερες θέσεις του γκριντ”, ανέφερε ο Στάινερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα