fbpx

Σουμάχερ: “Εάν μιλάμε για περίπτωση εφεδρικού οδηγού, θα το συζητήσουμε”

Σουμάχερ: “Εάν μιλάμε για περίπτωση εφεδρικού οδηγού, θα το συζητήσουμε”

Ανοικτά αφήνει όλα τα σενάρια για το μέλλον του ο Μικ Σουμάχερ. Ο Γερμανός οδηγός, γνωρίζοντας πια πως δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό της Haas την επόμενη σεζόν στη Formula 1, έχει μπει πια σε μία διαδικασία μελέτης και αξιολόγησης των επιλογών που διαθέτει.

Για τον πρωταθλητή της Formula 2 του 2020 και γιο του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ, πρώτη προτεραιότητα παραμένει η παραμονή στον κόσμο της Formula 1 και εάν αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μέσω θέσης εφεδρικού πιλότου σε μία ομάδα, τότε ο Σουμάχερ είναι ανοικτός να το συζητήσει.

“Προφανώς είναι απογοητευτική αυτή η εξέλιξη, επειδή νιώθω πως έγινε σωστή δουλειά μέχρι αυτό το σημείο. Από την άλλη, αυτή είναι η απόφαση της ομάδας και οφείλω να τη σεβαστώ. Τώρα επικεντρώνομαι στο μέλλον.

Σίγουρα θέλω να παραμείνω στον χώρο (της Formula 1) και έχω πλέον χρόνο για να μελετήσω τις επιλογές μου. Ελπίζω πως θα διαλέξω σωστά και αυτό θα μου προσφέρει ένα λαμπρό μέλλον.

Θέλω να βρεθώ σε μία θέση που θα γνωρίζω ότι θα είναι σωστή για εμένα. Εάν μιλάμε για περίπτωση εφεδρικού οδηγού, θα το συζητήσουμε και θα το αναλύσουμε. Έχω ανθρώπους γύρω μου που τους εμπιστεύομαι. Με αυτούς θα μελετήσω το ζήτημα και ελπίζω σύντομα να έχουμε νεότερες εξελίξεις”, ανέφερε ο Σουμάχερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα