fbpx

F1: Θύμα επίθεσης στα social media η οικογένεια του Φερστάπεν

F1: Θύμα επίθεσης στα social media η οικογένεια του Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν αντέδρασε στις γελοίες και αηδιαστικές ιστορίες, όπως τις χαρακτήρισε, που ανέβηκαν στα social media και είχαν να κάνουν με την άρνησή του να βοηθήσει τον ομόσταβλό του στη Red Bull, Σέρτζιο Πέρεζ, στο Γκραν Πρι Βραζιλίας.

 Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αγνόησε την εντολή της ομάδας να αφήσει τον Πέρεζ να περάσει ξανά μπροστά του και να βρεθεί στην 6η θέση στον τελευταίο γύρο του Σάο Πάουλο, κάτι που θα βοηθούσε τον Μεξικανό στη μάχη που δίνει για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών.

 «Μετά τον αγώνα στη Βραζιλία φάνηκα πολύ κακός στα μίντια», είπε ο Φερστάπεν. «Το κοινό όμως δεν είχε την σαφή εικόνα. Το να με κατηγορούν τόσο εύκολα είναι γελοίο για να είμαι ειλικρινής, επειδή δεν γνωρίζουν πως δουλεύω εντός της ομάδας και τι είναι αυτό που η ομάδα εκτιμά σε εμένα. Όλα τα πράγματα που διάβασα ήταν αηδιαστικά. Άρχισαν την επίθεση στην οικογένειά μου, απείλησαν την αδελφή μου, τη μητέρα μου, τη φίλη μου και τον πατέρα μου. Για εμένα αυτό παραπάει όταν δεν έχεις τα γεγονότα των όσων για την ακρίβεια συμβαίνουν και για εμένα αυτό πρέπει να σταματήσει, όπως και στο πάντοκ, για να είμαι ειλικρινής».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα