fbpx

Πρωταγωνιστές Μπουρλίδης, Ελευθερίου και Καπουρελάκος στη Ρόδο

Πρωταγωνιστές Μπουρλίδης, Ελευθερίου και Καπουρελάκος στη Ρόδο

Με μεγάλους πρωταγωνιστές του Κωνσταντίνο Καπουρελάκο, Μανώλη Ελευθερίου και Ματθαίο Μπουρλίδη, οι οποίοι πρώτεςυσαν στις κατηγορίες τους, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η 1η Ανάβαση Φιλερήμου «Αλέξανδρος Αρνάς», η οποία φιλοξενήθηκε στην όμορφη Ρόδο.

Στην Κατηγορία 1 ο Ματθαίος Μπουρλίδης με Mitsubishi Lancer ήταν ο μεγάλος νικητής με 4.04.06, επικρατώντας της Θεοδώρας Χόνδρου με το Ford Sierra RS Cosworth, η οποία ταξίδεψε από την Καλαμάτα για να λάβει μέρος στον αγώνα!

Στην Κατηγορία 2, νικητής ήταν ο Μανώλης Ελευθερίου με Peugeot 106 και χρόνο 4.15.03, επικρατώντας και στην Ε11. Δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Χαρίτος με Peugeot 106, ο οποίος κέρδισε την Ε10, ενώ τρίτος ο Παντελής Καραγεωργίου με Opel Kadett, ο οποίος ήταν δεύτερος στην Ε11. Ο Μανώλης Κουλουμπρης με Peugeot 106 ήταν δεύτερος στην Ε10, ενώ το βάθρο της κλάσης συμπλήρωσε ο Σπύρος Ξίπας με Peugeot 205.

Στην Κατηγορία 4, ο Κωνσταντίνος Καπουρελάκος με το Peugeot 106 της Power Boost Service ήταν νικητής με 4.34.03. Ακολούθησε ο Πέτρος Αναπλιώτης με Citroen Saxo VTS, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Σταύρος Κοντός με Peugeot 106.

Τέλος, στην Formula Saloon ο μοναδικός συμμετέχων, Αλέξανδρος Λυμπερόπουλος, σημείωσε χρόνο 4.52.88, προσφέροντας άφθονο θέαμα στους παρευρισκόμενους με την BMW E30.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα